Programul exploziv de sâmbătă la Untold: Artiști de top și momente spectaculoase

Programul exploziv de sâmbătă la Untold: Artiști de top și momente spectaculoase
| Foto: oana tache/facebook

Sâmbătă, în a treia zi de Untold, clujenii se vor bucura de artiști de top și vor avea parte de surprize spectaculoase. 

În cea de-a treia zi a festivalului, atmosfera de la Untold se va încinge la Cluj Arena cu o selecție extraordinară de artiști, promițând să ofere o experiență memorabilă pentru toți participanții.

Cu începere de la ora 20:40, spectacolul va fi deschis de Thievery Corporation, care va purta publicul într-o călătorie muzicală eclectică și fascinantă. Urmează să urce pe scenă French Montana, pregătit să încânte mulțimile cu ritmurile sale contagioase, începând cu ora 22.

Câteva minute mai târziu, la ora 22:55, așteptăm cu nerăbdare apariția lui Zhu, care va surprinde publicul cu sound-ul său distinctiv și inovator. Pregătiți-vă pentru o incursiune muzicală de neuitat la ora 0:35, când Eric Prydz va prelua controlul scenei, oferind un set ce va rămâne în inimile fanilor pentru mult timp.

Iar dacă energia și entuziasmul nu se vor diminua nici la primele ore ale dimineții, Martin Garrix va prelua ștafeta la ora 2:30, livrând o performanță explozivă, plină de surprize și momente de neuitat.

Iar pentru cei care vor să continue să danseze și să se bucure de muzică, DJ Bliss va ține petrecerea în viață până la orele matinale, asigurându-se că nimeni nu va uita această noapte magică de la Untold.
 

Comenteaza