Proiectul caritabil "Nepoţi de Crăciun" continuă şi în acest an

Proiectul caritabil
Campania „Nepoţi de Crăciun”, ajunsă la cea de-a şasea ediţie, nu îi uită nici în acest an pe cei în vârstă, rămaşi singuri.

Acțiunea umanitară inițiată de mentalistul Cristian Gog prin Asociația Magic People se va desfăşura duminică, 13 decembrie, de la ora 13:00, în zona food court din Polus Center.

Anul acesta nepoții de Crăciun își doresc să strângă alimente pentru 2000 de pachete care vor ajunge la vârstnicii a căror familii nu le sunt aproape de sărbători, dar care merită atenție din partea tuturor.

La evenimentul de duminică voluntarii vor întâmpina participanţii cu zâmbetul pe buze și le vor spune cine sunt "Nepoții de Crăciun" și mai ales ce alimente se pot dona. Tot atunci, câţiva bunici vor pregăti un spectacol de colinde, tineri artiști vor interpreta piese pe gustul tuturor, iar cei de la Fantasmagia vor susține un spectacol de pantomimă și unul de magie.

Cei care nu pota junge la acţiunea de duminică, dar vor să se implice în campanie, pot să doneze alimente şi înainte. Se caută în mod deosebit cozonaci, paste făinoase, făină de mălai, făină albă şi fructe.

O altă modalitate prin care clujenii pot face donații este în contul Asociației Magic People, iban: RO43BTRL06601205I50549XX Banca Transilvania Cluj-Napoca. Banii donați vor fi folosiți pentru a achiziționa aliemntele menţionate mai sus, susţin organizatorii campaniei.

Comenteaza