PROMO Austeritate si razboi politic la "Jocuri de Putere"

PROMO Austeritate si razboi politic la
Visteria anului 2014 arata romanilor ca intre austeritatea de nevoie si austeritatea ca strategie nu exista nicio legatura, deoarece guvernantii, indifent ca se adapa din amintirea lui Bratianu, mostenirea lui Lenin sau interesele lui Merkel sunt inca departe de nevoile tarii.

In aceasta seara de la ora 22.00 afla de la Rares Bogdan care este efectul jocurilor de putere dintre palatele Cotroceni si Victoria asupra buzunarului cetateanului si asupra viitorului pe termen mediu si lung.

Descopera radiografia dezastrului ce a fost si poate sa revina alaturi de purtatorul de cuvant al Guvernului, Mirel Palada, de fostul ministru al Reformei Mircea Cosea, de presedintele patronatului carnii, Sorin Minea si de jurnalistii Radu Soviani si Octavian Hoandra. Adica o discutie despre ce ramane dupa ce agenda cetateanului intra pe o traiectorie de coliziune cu ambitia politicianului.

Cat de saraci vom fi in 2014, cine are leac pentru economia romaneasca daca presedintele si premierul sunt ocupati cu puterea? Dar si care sunt efectele "inflexibilitatii" presedintelui Basescu care se pregateste sa retrimita "Bugetul 2014" spre reanalizare Parlamentului dublat de o contestare a sa la Curtea Constitutionala?

La "Jocuri de Putere" cu Rares Bogdan se diseca bucata cu bucata Bugetul pe 2014 si consecintele sale asupra vietii romanului dar si cum arata planurile de a acoperi Romania cu autostrazi, viaducte, tuneluri si aeroporturi pentru OZN-uri. Toate incepand de la noua capitala a Romaniei, Alexandria vicepremierului Dragnea.

Etichete
Comenteaza