PROMO Cozmin Guşă la "Jocuri de Putere"

PROMO Cozmin Guşă la
Cand politicienii devin mici dumnezei pe seama unor oameni pe care-i transformă în iobagi ai democraţiei, libertatea unei naţiuni echivalează cu un gulag. Abia scăpaţi din lagărul socialist, românii caută încă răspunsul la singurele întrebări care le pot aduce adevărul fără să-l poată influenţa: de ce ating stelele numai cei pe care i-a recrutat sistemul şi în folosul cui lucrează caracatiţa influenţelor "generalilor"?

În această seară, la ora 22.15, fii martorul unei serii de dezvăluiri făcute de Cozmin Guşă, autorul cărţilor antisistem "Un ospiciu numit România" şi "Imperialism în postcomunism", în emisiunea "Jocuri de Putere" un dialog fără menajamente cu Rareş Bogdan.

Află de la Realitatea TV de ce nu depăşeşte România stadiul de ţară bogată jumulită de aleşii ei şi de ce e mai importantă dorinţa unui mic grup de influenţă decât vrerea a 7,4 milioane de români.
 
Va risca Victor Ponta spargerea USL şi diminuarea drastică a sprijinului său parlamentar acceptând să o nominalizeze pe Codruţa Kovesi la DNA? Cum ar trebui să reacţioneze Crin Antonescu în faţa apropierii premierului de preşedintele ţării şi care este modelul politic real al şefului Guvernului, Tony Blair, Adrian Năstase sau Traian Băsescu?

Cum se poziţionează baronii în proximitatea legii regionalizării şi cum vor afecta negocierile dintre aceştia Congresul PSD?

Câtă putere mai are Traian Basescu după ce a fost învins de propriul partid şi care este probabilitatea să fie abandonat de serviciile secrete în favoarea lui Victor Ponta? Dar şi de ce o adolescentă de 15ani a devenit duşmanul numărul 1 al analiştilor prezidenţiali?

Răspunsurile la ora 22.15, la "Jocuri de Putere" cu Rareş Bogdan şi Cozmin Guşă.

Etichete
Comenteaza