PROMO Daniel Constantin la "Jocuri de putere"

PROMO Daniel Constantin la
O ţară care a pierdut pariul cu agricultura, pariul cu industria şi pariul cu educaţia, şi nici drumurile, sănătatea şi justiţia nu se simt prea bine, se descalifică în competiţia cu civilizaţia pentru încă cel puţin un secol. Mai ales pe stomacul gol!

În această seară, de la ora 22.15, ministrul Agriculturii, cel care ştie cel mai bine, sau ar trebui să ştie, de ce trăiesc românii la coada vacii, este invitatul lui Rares Bogdan, la "Jocuri de Putere". Află de la Daniel Constantin de ce mâncăm carne de porc din Spania, ceapă din Polonia, cartofi din Franţa si pătrunjel din Germania, de ce e mai ieftin mielul australian decat cel crescut in Mărginimea Sibiului şi cum a ajuns grânarul Europei sa importe cereale dar şi de ce există pericolul ca în curând să bem doar lapte austriac, nemţesc sau polonez.

Dar şi cum vrea să salveze industria alimentară, cine a avut ideea sa impoziteze la sânge fiecare brazda, de ce proprietarii de solarii se uită speriaţi la Guvernul Ponta şi de ce nu plăteşte nimeni pentru falimentul fermierilor în criza laptelui, cum vor ajunge străinii să ne cumpere de sub noi pămantul pe care l-am apărat mai bine de două milenii şi de ce ne vând ungurii conserve cu sarmale? Dar şi de ce "Insula Mare a Brăilei" locul cu cea mai mare productivitate la hectar din România este în continuare batjocorită prin contracte oneroase ale şmecherilor naţiunii!?

Nu rataţi de la 22.15 "Jocuri de Putere" cu Daniel Constantin şi Rares Bogdan.

 

Etichete
Comenteaza