PROMO Războiul procurorilor - de la 22.15 la "Jocuri de Putere"

PROMO Războiul procurorilor - de la 22.15 la
In procurori sa ne razboim si in dosare sa ne intrecem par sa ne spuna de doua zile cei care conduc Romania. "Procurorii mei cu procurorii tai se bat si siluiesc Justitia" cam asa arata astazi o Romanie in care increderea in Justitie a ajuns la sub 25%.

Scapata de un an doar din insectarul unde oficialii de la Bruxelles tintuiesc rau-famatii democratiei europene, Romania isi cauta cu lumanarea din nou un loc fruntas in banca repetentilor din cauza unor declaratii complet nefericite. Cine are procurori mai tari? Dar mai prespusi sa se transforme in "ciocane politice" de pus la punct adversarii puternicului zilei?
 
In aceasta seara, de la ora 22.15, urmareste RealitateaTv pentru a afla ce se afla in spatele "razboiului procurorilor" dar si de ce si cand a aparut cu adevarat "pactul de coabitare" si "reevaluarea" in Romania, de la Cornel Nistorescu, Andrei Marga si Ion M. Ionita invitati de Rares Bogdan la "Jocuri de putere"
 
Care va fi impactul afirmatiei premierului intr-un continent dominat de populari exact cand socialistii francezi, membrii familiei sale politice si unii dintre putinii sai aliati, intorc spatele Romaniei?
 
Cat de mare este riscul unui raport MCV catastrofal pentru Romania si care mai sunt sansele aderarii la Spatiul Schengen de la 1 ianuarie?
 
Cum arata harta intereselor politico-judiciare care il plaseaza pe Liviu Dragnea pe meterezele celor ce doresc ruperea USL si care este reactia PNL si a prezidentiabilului Crin Antonescu in urma bataliei cu procurorii din dotare intre Palatele Victoria si Cotroceni.
 
Raspunsurile in aceasta seara, la "Jocuri de Putere" de la 22.15

 

Etichete
Comenteaza