Prostituţie pe scuter la miezul zilei, în oraş

Prostituţie pe scuter la miezul zilei, în oraş
Două domniţe practică cea mai veche meserie din lume pe Bulevardul 1 Decembrie 1918 în plină zi, chiar în staţia de autobuz. Una are în dotare un scuter.
Clujenii care se plimbă între podul peste Someş şi sensul giratoriu din zona hipermarketului Cora au ocazia chiar şi la orele amiezii să vadă cum se practică prostituţia. Prostituatele spun că sunt prietene cu poliţiştii, însă reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie susţin că sunt amendate zilnic.

Reporterii ZIUA de CLUJ au surprins două tinere care oferă servicii sexuale contra cost. “Ce vrei? Normal sau oral?”, ne întreabă una de cum am oprit maşina în dreptul lor. Una dintre prostituate are în dotare un scuter cu care vine la “locul de muncă”. “Merg şi la clienţi cu scuterul”, spune ea. În timp ce unii şoferi opresc pentru a le lua cu maşina pe tinere, trecătorii sunt indignaţi de ceea ce se întâmplă pe o arteră principală din oraş.

“Este inadmisibil! Uitaţi-vă la ele că sunt chiar în staţia de autobuz! Ce zic oamenii când coboară în staţie? Vedeţi şi dumneavoastră cum sunt îmbrăcate şi cum arată! De aceea, mai bine s--ar da legea aceea, să se organizeze cumva prostituţia în locuri speciale, să nu mai vedem aşa ceva pe trotuar!”, spune Mircea C., un locuitor din Grigorescu.

Întrebată cum de au curajul să stea “la produs” pe timpul zilei, una dintre fete răspunde: “Poliţiştii nu ne fac nimic. Sunt prieteni cu noi”. Reprezentanţii poliţiei spun altceva. “Poliţiştii aplică, în medie, acelor prostituate câte 25-30 de sancţiuni contravenţionale pe lună. Conform legii, mai mult de atât nu pot face”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie, inspector principal Gina Pop.

Etichete
Comenteaza