Protest, sâmbătă, la Cluj: "Vrem Europa, nu dictatură!". Se schimbă locul de întâlnire

Protest, sâmbătă, la Cluj: "Vrem Europa, nu dictatură!". Se schimbă locul de întâlnire

Organizatorii protestului care va avea loc sâmbătă și în Cluj-Napoca, au anunțat, pe pagina de Facebook a evenimentului, schimbarea locului de întâlnire, care va fi altul decât cel stabilit inițial. 

Astfel, pe pagina de Facebook, Umbrela Anticorupție Cluj, clujenii sunt anunțați că s-a modificat locația protestului. Oamenii sunt așteptați, sâmbătă, începând cu ora 18, în fața Prefecturii, nu în Piața Unirii, cum s-a anunțat inițial. Schimbarea intervine, spun organizatorii, "deoarece în Piața Unirii se va desfășura Color Run".

Protestul "Vrem Europa, nu dictatură!", anunțat pentru sâmbătă la Cluj-Napoca, se va desfășura, simultan, și în restul ţării, în oraşe precum Constanţa, Braşov, Sibiu, dar şi în diaspora.

"În 12 Mai, Clujul va fi din nou alături de Capitală și de celelalte orașe din țară pentru a ne apară împreună șansele unui Viitor civilizat și european! 
Drumul spre democrație a fost lung, și suntem conștienți de efortul care a stat în spatele fiecărui pas făcut înainte de România pentru a deveni un stat de drept. Ne prețuim drepturile și libertățile, domnia legii și independența Justiției. Nu ne vom mai întoarce niciodată în Trecut!

Suntem generația care a avut șansa să vadă cu adevărat ce înseamnă democrația și valorile europene. 
Suntem generația care le prețuieste și nu vom renunța la ele, doar pentru că stau în calea salvării de dosare penale a unor lideri politici precum Liviu Dragnea sau Călin Popescu-Tăriceanu!", scriu organizatorii protestului.

Comenteaza