Protestatarii de la Cluj blochează traficul. Restricţii de circulaţie

Protestatarii de la Cluj blochează traficul. Restricţii de circulaţie
Peste 7.000 de clujeni se pregătesc să iasă vineri în stradă, într-un ultim efort de a-şi arăta susţinerea faţă de românii din diaspora şi de a-şi manifesta public nemulţumirea faţă de candidatul PSD la preşedinţie, Victor Ponta. Acţiunea lor va incomoda, însă, traficul din oraş.

La fel ca la precedentul protest, la care au participat în jur de 10.000 de clujeni, actuala manifestaţie anunţată pe reţeaua de socializare Facebook a ieşit din spaţiul virtual, organizatorii obţinând aprobarea Primăriei Cluj-Napoca.

Potrivit traseului aprobat de municipalitatea clujeană, protestatarii urmează să se întâlnească la ora 18:00 în Piaţa Unirii, de unde vor porni într-un marş până în cartierul Mărăşti şi înapoi.

Pentru buna desfăşurare a manifestaţiei, autorităţile locale au anunţat instituirea unor restricţii de circulaţie între orele 18:00 şi 22:00.

Marşul lor urmează să se desfăşoare pe zona pietonală a Bld. Eroilor, vor trece prin Piaţa Avram Iancu şi o vor lua pe Calea Dorobanţilor, unde circulaţia rutieră va fi restricţionată pe două benzi.

În continuare, de pe Aleea Bibliotecii, vor ajunge la sensul giratoriu Mărăşti, traseul continuându-se pe strada Fabricii, strada Bucureşti, cu restricţionarea circulaţiei pe sensul de deplasare, strada Gorunului, strada Buftea, cu restricţionarea circulaţiei rutiere, Bd. 21 Decembrie 1989, strada Memorandumului, strada Petru Maior, la final oprindu-se în Piaţa Lucian Blaga, cu restricţionarea circulaţiei rutiere pe două benzi.

La protestul de vineri şi-au anunţat prezenţa până la ora publicării materialului 7.207 de persoane, alte 909 fiind indecise.

Comenteaza