Protestul fermierilor: EVITAŢI drumurile din Cluj care se vor umple astăzi cu tractoare şi utilaje agricole

Protestul fermierilor: EVITAŢI drumurile din Cluj care se vor umple astăzi cu tractoare şi utilaje agricole

În intervalul orar 12.00 – 15.00 este anunţat un protest de amploare al fermierilor din toată ţara. Mai multe drumuri din judeţul Cluj se vor umple cu tractoare şi utilaje agricole. 

În intervalul orar 12.00 – 15.00, va avea loc o manifestare de protest a fermierilor pe raza unităților administrativ teritoriale Moldovenești și Mihai Viteazu, județul Cluj, la care vor fi prezente aproximativ 50 de autovehicule și utilaje agricole.

Manifestarea de protest se va desfășura prin deplasarea încolonată a vehiculelor, cu viteză redusă, pe sectoarele de drum DN1 – E81 și DN75, utilizându-se următorul traseu:

Drumul de exploatare agricolă de la intersecția cu DN1 – E81, km 440, comuna Moldovenești – DN1 – E81, km 443 – bretele de legătură DN1 – E81 + DN75, în afara localității Mihai Viteazu și retur.

Polițiștii se vor afla în teren pentru prevenirea unor evenimente negative și recomandă conducătorilor auto să manifeste prudență în trafic și să evite, pe cât posibil, deplasările pe aceste sectoare de drum, în intervalul mai sus menționat, a transmis IPJ Cluj într-un comunicat de presă. 

Comenteaza