PSD strânge semnături ca să închidă Realitatea TV! Rareș Bogdan, vizat direct!

PSD strânge semnături ca să închidă Realitatea TV!  Rareș Bogdan, vizat direct!

PSD strânge semnături de la populaţie pentru sancţionarea unor posturi de televiziune anti-partid, între care se numără şi Realitatea TV, fiind vizată direct emisiune "Jocuri de putere" realizată de Rareş Bogdan. 

"Este absolut incredibil ceea ce se întâmplă în România.  Pentru cine mai avea vreun dubiu ca PSDragnea şi Penalul lor Suprem merg pe modelul lui Erdogan şi al Turciei. PSD strânge în mod OFICIAL semnături pentru a închide Realitatea TV şi pentru a mă interzice pe mine să apar pe TV, cu nume şi prenume, în clar! Oamenii ăştia chiar nu înţeleg DEMOCRAŢIA, nu sunt doar extrem de ticăloşi, sunt şi proşti rău. #ciumarosie NU se dezminte!", a scris realizatorul TV Rareş Bogdan pe Facebook. 

PSD caută să obţină legitimitate populară pentru demolarea presei neprietenoasă preşedintelui Dragnea. Ordinul a fost dat, în judeţul Hunedoara, la data de 14 septembrie. Fiecare şef de organizaţie PSD trebuie să se prezinte, în termen de patru zile, cu 100 de semnături care să confirme că oamenii sunt de acord ca PSD să sancţioneze posturile de televiziune care-l atacă pe şeful suprem, scrie anchetadehunedoara.ro.

În documentul citat de sursa mai sus amintită se precizează că „datele şi semnăturile din tabele trebuie să fie reale. Tabelele sunt necesare pentru sesizarea CNA cu privire la atacurile şi jignirile aduse la adresa PSD şi a Preşedintelui Liviu Dragnea „şi pentru sancţionarea unor posturi de televiziune, cum ar fi REALITATEA TV, şi a realizatorilor, ca de exemplu RAREŞ BOGDAN”.

Şeul PSD Hunedoara nu a putut comenta subiectul pe motiv că era într-o şedinţă, dar a promis că va reveni cu un apel telefonic de îndată ce se eliberează.

Comenteaza