Rapper-ul MobTrap, scandal cu Poliția. Tânărul a fost chemat la secție după ce și-a amenințat prietena cu moartea

Rapper-ul MobTrap, scandal cu Poliția. Tânărul a fost chemat la secție după ce și-a amenințat prietena cu moartea

Rapper-ul MobTrap a fost încătuşat după ce a făcut scandal la o secție de poliţie din Cluj-Napoca. Polițiștii l-au chemat pe acesta la secție după ce a ameninţat o tânără cu acte de violenţă şi cu moartea.

Rapper-ul MobTrap, pe numele lui real Michael Emeka Rosenfeld, a fost imobilizat de polițiștii care l-au chemat la secție după ce acesta ar fi devenit agresiv. Tânărul a fost chemat la secția de poliție, fiindu-i emis un ordin de protecţie provizoriu după ce o tânără a reclamat că a fost amenințată de acesta.

Mai exact, o tânără în vârstă de 20 de ani, din judeţul Cluj, a sesizat miercuri Poliţia Cluj-Napoca, spunând că în martie un tânăr de 19 ani i-a adresat ameninţări cu acte de violenţă, prin intermediul unei înregistrări video postate pe platformele de socializare.

Aceasta spune că ulterior, în iunie, în timp ce era cu mai multe persoane, în zona unei baze sportive din cartierul Mănăştur, ar fi fost ameninţată din nou de tânăr cu acte de violenţă, provocându-i teamă.

Totodată, tânăra a reclamat faptul că a fost intimidată şi ameninţată cu moartea, prin intermediul unui mesaj trimis de cel în cauză unei cunoştinţe comune, pentru a nu sesiza poliţia despre situaţia de fapt.

Poliţiştii au emis un ordin de protecţie provizoriu şi l-au invitat pe tânăr la Poliţie, unde acesta a adresat injurii şi ameninţări cu acte de violenţă la adresa agenţilor.

„A fost îndrumat să manifeste un comportament civilizat. Acesta ar fi devenit agresiv, poliţiştii procedând astfel la imobilizarea lui. Au fost demarate cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ameninţare în formă continuată şi influenţarea declaraţiilor, fiind dispusă reţinerea pentru 24 de ore a celui în cauză. Unitatea de parchet competentă a fost informată cu privire la ameninţările cu moartea şi intenţiile de distrugere a bunurilor instituţiei adresate de cel în cauză poliţiştilor, în vederea analizării existenţei sau inexistenţei elementelor constitutive ale infracţiunii de ultraj”, anunţă IPJ Cluj.

Conducerea IPJ Cluj a transmis că se fac verificări pe linie internă privind tehnica de imobilizare folosită.

Comenteaza