Răscoală pentru transport în Floreşti FOTO

Răscoală pentru transport în Floreşti FOTO
Aproximativ 50 de oameni s-au adunat ieri după amiază în curtea Primăriei Floreşti. Scopul acestora a fost de a sensibiliza autorităţile publice locale şi judeţene cu privire la cea mai mare nemulţumire a locuitorilor comunei Floreşti: transportul de călători.

Protestatarii au solicitat un transport public decent, eficient la preţuri acceptabile mai mici decât cele practicate în prezent de firma Fany.

Ei au criticat firma transportatoare pentru ca maşinile care asigură transportul în comuna clujenă Floreşti nu sunt dotate cu rampe pentru persoanele cu dizabilităţi, că nu au aer condiţionat şi căldură. Manifestanţii au afisat pancarte pe cu mesaje împotriva Fany precum : "Vrem transport public nu bătaie de joc", "Preţuri decente nu hoţie, Fany şi-a bătut joc de floreşteni" Fany nu uita, staţia ta e DNA". Primarul Horia Şulea a fost prezent printre manifestanţi declarându-le acestora că este alături de doleanţele lor şi că prin toate pârghiile posibile se va lupta ca floreştenii să beneficieze de un transport în comun ieftin decent şi eficient.

Citeşte şi Floreştenii au protestat pentru condiţii mai bune de transport. Primarul a ieşit să-i împace

Comenteaza