Razie a polițiștilor clujeni pe Piezișă. A plouat cu amenzi de mii de euro / S-au găsit și droguri

Razie a polițiștilor clujeni pe Piezișă. A plouat cu amenzi de mii de euro / S-au găsit și droguri
| Foto: arhiva

Autoritățile clujene au făcut o razie în noapte de vineri spre sâmbătă pe strada Piezișa din municipiul Cluj-Napoca. Au fost aplicate amenzi de 57.000 de lei.

Nu mai puțin de 152 de persoane au fost legitimate, fiind date 22 de amenzi. Totodată, o persoană a fost depistată cu droguri asupra sa.

În data de 5 octombrie 2024, între orele 02.00 și 05.00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Cluj-Napoca, împreună cu cei ai Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate, jandarmi, polițiști locali, inspectori de muncă și specialiști ai Direcției Sanitar-Veterinare, au desfășurat o acțiune comună pe strada Piezișă și străzile adiacente.

Activitatea a avut ca scop prevenirea faptelor violente, creșterea siguranței publice, dar și depistarea celor care încalcă legea prin comercializarea sau consumul de substanțe interzise. Au fost verificate localurile din zonă, în special pentru respectarea legislației privind vânzarea de alcool și tutun minorilor, dar și conformitatea sistemelor de securitate și a normelor sanitar-veterinare.

În urma controalelor, au fost legitimate 152 de persoane, reținut un permis de conducere și constatată o infracțiune pentru deținerea de substanțe interzise. Au fost aplicate 22 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 57.000 de lei, pentru diverse abateri, inclusiv încălcarea legislației rutiere, a ordinii publice și a normelor privind sistemele de securitate.

De asemenea, a fost depistată o persoană în timp ce deținea substanțe interzise.

Pentru două unități comerciale, s-a propus suspendarea activității din cauza nerespectării normelor sanitar-veterinare” au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

Comenteaza