Razie anti-COVID în magazinele și restaurantele din Cluj-Napoca. Câte amenzi s-au dat

Razie anti-COVID în magazinele și restaurantele din Cluj-Napoca. Câte amenzi s-au dat

Poliţiştii clujeni au desfăşurat, miercuri, o nouă acţiune de verificare cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul pandemiei de COVID-19.

În cursul zilei de ieri, 3 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Cluj, împreună cu polițiștii secțiilor urbane din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca și a celor rurale au acționat pentru asigurarea siguranței comunității și impunerea disciplinei rutiere în rândul participanților la trafic.

Polițiștii au urmărit totodată verificarea respectării măsurilor impuse pentru prevenirea și combaterea virusului Covid-19.

Activitățile au fost desfășurate în zonele aglomerate, fiind derulate controale în supermarket-uri, restaurante sau centre comerciale, fiind derulate în două etape.

Între orele 19.00 – 22.00 și 23.00 – 24.00 au fost legitimate, în total, 112 persoane și  efectuate controale în 35 de obiective economice. În cadrul acțiunilor din trafic și a filtrelor rutiere au fost controlate 120 de autovehicule.

Pentru abaterile de la normele legislative au fost aplicate în total 53 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 17.000 de lei, majoritatea dintre acestea, respectiv 36 reprezentând încălcări aduse normelor de circulație pe drumurile publice.

Comenteaza