RAZIE cu efective mărite de jandarmi şi poliţişti pentru a sălta infractorii din Someşeni. 5 mandate de aducere

RAZIE cu efective mărite de jandarmi şi poliţişti pentru a sălta infractorii din Someşeni. 5 mandate de aducere

5 mandate de aducere au fost puse în aplicare marţi dimineaţa, pe numele unor persoane bănuite de săvârșirea unor infracțiuni cu violență sau contra patrimoniului, în urma unei razii a poliţiştilor şi jandarmilor pe mai multe străzi din Someşeni.

În data de 16 ianuarie a.c., în intervalul orar 06.15-08.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca - Secția 7 Poliție Cluj-Napoca, cu sprijinul Secțiilor 1-6, Biroului de Investigații Criminale și Biroului Rutier, precum și jandarmilor clujeni și polițiștilor locali au organizat o razie pentru menținerea ordinii și liniștii publice în zona străzilor Calea Dezmirului – Platanilor.

Scopul acestor activități a fost cel al siguranței comunității clujene și de a descuraja comiterea unor fapte antisociale sau infracționale în mediul stradal.

De asemenea, echipajele polițiștilor rutieri au efectuat verificări în trafic, urmărindu-se astfel impunerea respectării normelor legale și prevenirea accidentelor rutiere. În total, au fost legitimate 145 de persoane.

În contextul activităților au fost puse în aplicare 5 mandate de aducere, pe numele unor persoane bănuite de săvârșirea unor infracțiuni cu violență sau contra patrimoniului. Acestea au fost conduse la sediul unității de poliție, în vederea continuării cercetărilor, a transmis IPJ Cluj miercuri seara, într-un comunicat de presă. 

Comenteaza