Razie de amploare la Pata Rât. Trei persoane au ajuns la poliţie

Razie de amploare la Pata Rât. Trei persoane au ajuns la poliţie
| Foto: Arhiva

Polițiștii clujeni au descins, marţi, în zona Pata Rât. Acțiunea a avut drept scop creșterea gradului de siguranță publică,  prevenirea comiterii infracțiunilor de furt din autoturisme și locuințe, precum și a infracțiunilor comise cu violență.

La acțiune au participat polițiști din cadrul tuturor secțiilor de poliție urbane, din cadrul Biroului Rutier, precum și din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale. De asemenea, au fost angrenați și polițiști locali.

"Au fost legitimate aproape 200 de persoane și au fost depistate 3 persoane bănuite de comiterea unor infracțiuni. Cele trei persoane au fost conduse la sediul unității de poliție în vederea cercetării și probării activității infracționale (furt din autovehicul)", transmite IPJ Cluj.

Poliţiştii au acţionat şi pe linie rutieră pentru respectarea regulilor de circulație în zonă. Potrivit sursei citate, au fost aplicate opt sancțiuni contravenționale pentru încălcarea regimului de circulație şi au fost reținute 2 certificate de înmatriculare și un set de plăcuțe cu numere.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Etichete
Comenteaza