Razie de amploare, pe parcursul a patru ore

Razie de amploare, pe parcursul a patru ore
Poliţiştii au efectuat miercuri, într-unul din municipiile din judeţ, o amplă acţiune pentru prevenirea şi combaterea infracţionalităţii stradale, a comerţului ilicit, precum şi a abaterilor rutiere.

Controlul, desfăşurat de poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Câmpia Turzii şi Secţiei 4 Poliţie Rurală Câmpia Turzii, a avut loc între orele 08:00-12:00.

Poliţiştii de investigaţii criminale şi cei de ordine publică au acţionat pentru prevenirea infracţiunilor stradale, depistarea persoanelor bănuite de săvârşirea unor infracţiuni, a celor urmărite, precum şi pentru identificarea agenţilor economici şi a persoanelor fizice care comercializează ilegal bunuri supuse accizării.

La rândul lor, poliţiştii rutieri au fost prezenţi pe principalele artere de circulaţie şi au acţionat pentru prevenirea abaterilor rutiere.

"În cadrul acţiunii au fost verificate 23 de persoane fizice autorizate care au ca obiect de activitate comerţul cu produse alimentare şi industriale. De asemenea, peste 55 de conducători auto au fost controlați de către poliţiştii rutieri", informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj.

Au fost constatate abateri la Legea 61/1991 privind ordinea şi liniştea publică, la Legea 12/1990 privind privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite, precum şi la O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, fiind aplicate 20 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 3.600 de lei.

Comenteaza