Razie-fulger la Cluj-Napoca. Zeci de vitezomani trași pe dreapta în doar două ore

Razie-fulger la Cluj-Napoca. Zeci de vitezomani trași pe dreapta în doar două ore

Polițiștii au acționat, miercuri după-amiază, la Cluj-Napoca, pentru reducerea riscului rutier în rândul participanților la trafic și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente.

Polițiștii Biroului Rutier Cluj, alături de polițiștii secțiilor urbane din municipiul Cluj-Napoca au desfășurat ieri, 17 august, în intervalul orar 17.00-19.00, o acțiune în traficul din Cluj-Napoca.

"S-a acționat astfel la nivelul întregului municipiu, prezența polițiștilor având rolul de a-i determina pe conducătorii auto să respecte normele legale și totodată să constientizeze importanța acestora, pentru siguranța lor și a celorlalți participanți la trafic.

Cu toate acestea, în cadrul acțiunii au fost constatate numeroase încălcări ale prevederilor legale, fiind aplicate 98 de sancțiuni contravenționale, circa 40 dintre acestea reprezentând nerespectarea regimului legal de viteză", au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

Polițiștii au verificat în total 129 de autovehicule/vehicule, fiind efectuate și testări cu aparatele etilotest, în scopul depistării persoanelor aflate sub influența alcoolului.

Comenteaza