Reduceri de peste 70% la Iulius Mall. A început Winter Sale!

Reduceri de peste 70% la Iulius Mall. A început Winter Sale!

A început Winter Sale la Iulius Mall! Găsești reduceri de până la 70% la o gamă variată de produse ale brandurilor tale preferate.

Atmosfera de sărbătoare continuă la Iulius Mall pentru că Winter Sale vine cu reduceri de până la 70% la produse din categoriile fashion, beauty, bio și medical, articole sport, accesorii sau food. Fii pregătit să te bucuri de oferte și reduceri semnificative la o varietate de produse ale bradurilor tale preferate!   

Winter Sale nu este doar despre shopping accesibil, ci și despre bucuria de a ,,prelungi” perioada festivă, relaxându-te și luând parte la activități care îți vor face plăcere. Iulius Mall a pregătit o experiență de cumpărături care să îți împlinească dorințele și îți aduce articolele preferate la prețuri reduse semnificativ, dar și momente pline de entuziasm.

Explorează universul cumpărăturilor, optând pentru selecția diversificată de produse reduse cu până la 50%  din categoriile îmbrăcăminte și încălțăminte. Branduri cum sunt Calvin Klein, Deichmann, Ecco, Guess, Bigotti, BSB, Arman Sport, Skechers oferă articole versatile și sugestii de ținute inspirate de trendurile internaționale. LaceWorld, Levi’s, Motivi, U-man, Tommy Hilfiger sau Torry Milano completează catalogul de reduceri cu propuneri stilistice. Descoperă cele mai noi tendințe în materie de make-up, alegând palete de machiaj, rujuri, fonduri de ten sau farduri de obraz cu aspect matifiat sau strălucitor de la Douglas, Cupio, Gerovital, Kiehl’s sau the Makeup Shop, pentru că vei găsi reduceri de până la 60%!

Pandora, Parfois sau Swarovski afișează reduceri de până la 50%, astfel că poți crea un look complet cu cele mai noi modele de accesorii. Dacă ai nevoie de lentile sau de o pereche de ochelari, de soare sau de vedere, acesta e momentul potrivit să vii la Optiblu pentru că reducerile sunt de până la 90%. Întărește-i imunitatea copilului tău cu produse de la Elmafarm și Napofarm și oferă-i cadouri de la Coccodrillo! Reduceri mai găsești și la Samsonite sau Kitchen Shop. 

După sesiuni vesele la cumpărături, cei mici și cei mari deopotrivă se pot bucura de promoții la mese delicioase la Marty, Chopstix și Piadina.

Consultă catalogul online cu reduceri și bucură-te de Winter Sale!   

Comenteaza