Reîncepe Anuala de Grafică. Cum te înscrii

Reîncepe Anuala de Grafică. Cum te înscrii
Şcoala Populară de Arte "Tudor Jarda" Cluj-Napoca organizează, între 12 februarie şi 18 martie, a şasea ediţie a Concursului Naţional “Anuala de grafică”.

Tema din acest an a competiţiei este „Landscape", organizatorii urmărind, ca până acum, promovarea iubitorilor de grafică precum şi valorificarea talentului acestora.

Pentru a se înscrie în concurs, participanţii trebuie să trimită până în data de 18 martie maxim trei lucrări pe passe-partout, cu dimensiunea maximă de 50 x 70 cm, pe spatele cărora să fie trecut numele şi prenumele, localitatea, titlul lucrării, tehnica şi dimensiunea. Tehnica este la alegere, dar se va ţine cont de tehnicile specifice graficii.

Jurizarea şi vernisarea expoziţiei va avea loc la Galeria "Chipurile Clujului", în data de 19 martie, iar returnarea lucrărilor se va face după închiderea expoziţiei.

Lucrările premiate vor rămâne în patrimoniul Şcolii Populare de Arte Cluj-Napoca, premiile constând în albume de artă. De asemenea, câştigătorii se vor putea înscrie la şcoala  de arte "Tudor Jarda" fără a mai da examen de admitere.

Comenteaza