Replica lui Becali pentru Varga, după ce patronul de la CFR Cluj a transmis că nu are emoții în derby-ul cu FCSB

Replica lui Becali pentru Varga, după ce patronul de la CFR Cluj a transmis că nu are emoții în derby-ul cu FCSB
| Foto: DigiSport

După ce patronul din Gruia, Nelu Varga, a anunţat că nu are emoţii înainte de derby-ul cu FCSB şi că vrea titlul în acest sezon din Superligă, a venit şi replica lui Gigi Becali. 

Înainte de etapa a 9-a a Superligii CFR Cluj se află pe locul 4 cu 13 puncte în campionat, iar FCSB pe 10 cu 8 puncte. Derbyul dintre CFR Cluj și FCSB, din etapa cu numărul 9, se va disputa duminică, 15 septembrie, de la ora 21:00, pe stadionul Dr. "Constantin Rădulescu" din Cluj-Napoca. 

Patronii Varga şi Becali se întrec în declaraţii înainte de derby-ul din Cluj-Napoca. „N-am deloc emoții înaintea meciului cu FCSB! Normal că putem să-i învingem. Să dea Dumnezeu să câștigăm acest meci cu ei! Nu dăm deloc înapoi! Au plecat jucători, este adevărat, dar se călcau în picioare.

Vă transmit că noi vrem să câștigăm titlul, dar să promovăm și jucătorii tineri. Aceasta va fi de acum politica clubului CFR Cluj”a spus Neluțu Varga.

Pe Becali l-a distrat declaraţia patronului din Gruia şi i-a dat replica imediat. „El nu are emoții, eu nu am emoții, atunci înseamnă că e un meci fără miză, dacă nu are nimeni emoție”, a replicat, amuzat, Gigi Becali, la Fotbal Club de pe Digi Sport.

Amintim că atacantul Daniel Bîrligea, abia transferat de la CFR Cluj la FCSB, are o clauză în contract prin care nu are voie să joace împotriva echipei antrenată de Dan Petrescu, dar Becali spune că va scoate banii dacă atacantul va face diferenţa într-un meci decisiv. 

”Nu va juca în meciul CFR Cluj. Trebuie să plătesc 100.000 de euro daca va juca. Au avocați buni, deștepți. Această sumă ar face parte din indemnizația de transfer dacă joacă. Dacă este meci decisiv, plătim. Dacă el va face diferența, plătim", a mai transmis Gigi Becali. 

Comenteaza