Reprezentanţii României la Eurovision au filmat videoclipul piesei ”Yodel it!” la Cluj

Reprezentanţii României la Eurovision au filmat videoclipul piesei ”Yodel it!” la Cluj
Filmările pentru videoclipul piesei ”Yodel it!”, pe care Ilinca şi Alex Florea o vor interpreta pe scena Eurovision, la Kiev, au avut loc joi, vineri şi sâmbătă, la Cluj-Napoca.

Videoclipul piesei compuse de Mihai Alexandru a fost filmat în mai multe spaţii din oraş, precum parcul central, Piaţa Unirii, acoperişul clădirii NTT Data şi în faţa Teatrului Naţional.

Regia videoclipului este semnată de Dan Petcan, care a lucrat, de-a lungul timpului, cu artişti ca Holograf, 3 Sud Est, Andreea Bănică şi Alina Eremia. Potrivit Iulianei Marciuc, producător general Eurovision România, de producţia viedeoclipului s-a ocupat Cat Music.

Ilinca, originară din Cluj-Napoca, şi Alex Florea, născut în Constanţa, reprezentanţii României la Eurovision Song Contest 2017, vor susţine un turneu de promovare în luna aprilie pe scene din Londra, Amsterdam şi Madrid, unde vor interpreta melodia ”Yodel It!”, cu care au câştigat selecţia naţională a concursului muzical.

Eurovision Song Contest 2017 va avea loc în perioada 9 - 13 mai, cu semifinalele pe 9 şi 11 mai. La Kiev, reprezentanţii ţării noastre vor intra în concurs pe poziţia 6, în cea de-a doua semifinală. România va concura în a doua semifinală cu ţări precum Serbia, Austria, Ungaria şi Israel.

Comenteaza