Restricții de circulație pe Splaiul Independenței

Restricții de circulație pe Splaiul Independenței

Primăria municipiului Cluj-Napoca anunță restricții de circulație ca urmare a lucrărilor ce se desfășoară în cadrul proiectului european ”Revitalizarea culoarului de mobilitate nemotorizată aferent Someșului. Modernizarea și extinderea infrastructurii pietonale și ciclistice pe malurile râului”, astfel:

– în perioada 11.09.2023-22.09.2023, în conformitate cu graficul prevăzut pentru lucrări, circulația pe Splaiul Independenței spre cartierul Mănăștur va fi restricționată parțial pe prima bandă de circulație, între stația de tramvai ”Sala Sporturilor” și platforma recent reabilitată a platoului Sălii Sporturilor;

– de asemenea, începand din data de 11.09.2023, pe perioada lucrărilor, stația de tramvai ”Sala Sporturilor” se va reloca înspre cartierul Mănăștur, imediat după trecerea pentru pietoni de la intersecția cu str. Salcâmului și accesul auto de la platoul Sălii Sporturilor;

– având în vedere faptul că trotuarul adiacent frontului de lucru este inclus în lucrările de modernizare care se execută în cadrul proiectului, circulația pietonilor va fi strict interzisă pe tronsonul cuprins între podul Garibaldi și trecerea pentru pietoni de la intersecția cu str. Salcâmului.

Rugăm toți participanții la trafic să respecte noile reglementări și să circule cu atenție sporită în zonele menționate.

Comenteaza