Restricţii de circulaţie pentru The Beard Run. Banii din taxa de participare, donaţi pentru achiziţionarea unei ambulanţe SMURD

Restricţii de circulaţie pentru The Beard Run. Banii din taxa de participare, donaţi pentru achiziţionarea unei ambulanţe SMURD
| Foto: Beard Brothers

Primăria municipiului Cluj-Napoca anunță instituirea unor restricții de circulație pentru ziua de sâmbătă, 17 martie 2018, cu ocaiza organizării unei manifestări publice sportive sub egida “Crosul Treptelor – The Beard Run 3”

Astfel,  în data de 17 martie,  între orele 10.00 – 19.00, va fi închisă circulaţia rutieră pe strada Cetăţii, cu excepţia riveranilor.

Singurul Cros pe trepte din Transilvania se află la a treia ediţie şi îţi aduce trasee diferenţiate pentru amatori şi profesionişti, cursa specială pentru cei mai mici iubitori ai sportului, dar şi pentru persoanele cu dizabilităţi. Conceptul Crosului este unul simplu: o întrecere sportivă ţinută în zona treptelor de la Cetăţuie.

Startul se va da din parcarea de lângă Parcul Cetăţuie, cu alergare către Hotel Belvedere, plus urcare şi coborâre trepte, cu întoarcere către parcarea de lângă Parcul Cetăţuie (1,36 km). Pentru profesionişti (cursă lungă), traseul trebuie finalizat de 5 ori (6,8 km), iar pentru amatori (cursa scurta), traseul trebuie finalizat de 3 ori (4.08 km).

Cursă pentru copii şi pentru persoanele cu dizabilităţi va avea startul în acelaşi loc şi va avea întindere până la trecerea de pietoni de pe Strada Călăraşilor (în apropierea Hotelului Belvedere) (0,25 km). Traseul trebuie finalizat de 4 ori (1 km).

Pe lângă bucuria concursului, 100% din taxa de participare va merge pentru campania numărul 12 by Beard Brothers, care constă în achiziţionarea unei ambulanţe noi, de tip C pentru SMURD. Valorea unei astfel de ambulanţe este una de-a dreptul ambiţioasă: 150.000 de euro.

Comenteaza