Video Revoltător! Cum i-a încărcat "nota de plată" un polițist unui bătrân din Cluj: "Stai să îi rețin permisul la bătrân, suge-mi-ar..."

Revoltător! Cum i-a încărcat "nota de plată" un polițist unui bătrân din Cluj: "Stai să îi rețin permisul la bătrân, suge-mi-ar..."

Instanța a anulat mai multe sancțiuni aplicate la nervi de un polițist de la Rutieră unui șofer. Mai mult, pe înregistrarea de pe body cam se aude cum agentul folosește un limbaj obscen, după ce clujeanul ar fi spus că-i sună superiorul.

Incidentul a avut loc în 2 aprilie 2020 pe Calea Florești. După ce clujeanul a fost sancționat inițial, în procesul-verbal, pentru nepurtarea centurii, polițistul i-a mai adăugat trei sancțiuni după ce a prezentat actul pentru semnare, enervat că bărbatul a amenințat că sună un superior, scrie Clujust.ro

Șoferul nu s-a lăsat și a ajuns în instanță, unde a câștigat, amenzile date în mod abuziv fiind anulate. Pe înregistrarea de pe body cam-ul agentului se aude cum acesta folosește cuvinte obscene la adresa șoferului: "Stai să îi rețin permisul la bătrân, suge-mi-ar..."

"Coroborat cu afirmația agentului de la finalul înregistrării, după ce procesul verbal era deja întocmit și prezentat celui sancționat Stai să îi rețin permisul la bătrân, s…-mi-ar p…>>, este evident că actul de sancționare a fost completat ulterior", se arată în motivare.

 

Comenteaza