Rezultatele percheziţiilor de la Turda: şase interlopi reţinuţi

Rezultatele percheziţiilor de la Turda: şase interlopi reţinuţi
Şase dintre persoanele vizate de percheziţiile desfăşurate în decursul zilei de joi, la Turda, au fost reţinute de poliţişti.

În urma celor opt percheziţii domiciliare de la Turda, poliţiştii au reţinut pentru 24 de ore şase persoane, bănuite de săvârşirea mai multor infracţiuni cu violenţă şi au confiscat bunuri susceptibile a fi destinate ori a proveni din săvârşirea unor fapte ilicite. În cazul celorlalte două persoane, cercetările continuă în stare de libertate.

"La data de 24 iulie, în urma activităţilor de cercetare penală şi a actelor procedurale întocmite în mai multe dosare penale care vizează comiterea de infracţiuni cu violenţă, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Turda, cu sprijinul altor structuri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj, au reţinut, pentru 24 de ore, şase bărbaţi cu vârste cuprinse între 21 şi 28 de ani, din Turda şi Iara. Totodată, faţă de alţi doi bărbaţi, de 40, respectiv de 41 de ani, ambii din municipiul Turda, cercetările se continuă în stare de libertate", informează IPJ Cluj.

Cei opt bărbaţi au fost duşi la sediul Poliţiei municipiului Turda, pentru audieri, în vederea lămuririi tuturor aspectelor cauzei, iar cei şase interlopi reţinutţi urmează să fie prezentaţi instanţei, cu propunerea de arestare preventivă.

La percheziţiile ce au avut ca scop destructurarea a două grupuri infracţionale au participat 50 de poliţişti din cadrul structurilor de investigaţii criminale, de ordine publică, de investigare a fraudelor, poliţişti criminalişti, precum şi luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj.

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea unităţii de parchet competente.

 

 

Comenteaza