ROCK. Teo Peter jr., rocker şi consilier local, se gândeşte să renunţe la cererea de acoperire din bani publici a deplasării la Wacken Open Air

ROCK. Teo Peter jr., rocker şi consilier local, se gândeşte să renunţe la cererea de acoperire din bani publici a deplasării la Wacken Open Air
Teo Peter Jr., chitaristul formaţiei Altar, câştigătoarea etapei naţionale a concursului de rock Wacken Open Air, a declarat astăzi pentru ZIUA de CLUJ că se gândeşte să renunţe la iniţiativa prin care trupa a cerut Consiliului Local să acopere întregul cost cu deplasarea şi cazarea la festivalul internaţional Wacken Open Air, din Germania.
"Dacă era altă trupă în locul nostru nu se făcea atâta caz", a spus Teo Peter, care este şi consilier local şi unul dintre iniţiatorii proiectului de Hotărâre de Consiliu Local prin care se solicita suma de 7.800 de lei pentru acoperirea cheltuielilor cu deplasarea şi cazarea delegaţiei. în total din delegaţia clujeană fac parte şase persoane - cei patru membri ai trupei şi două persoane "din staff-ul tehnic", potrivit lui Teo Peter Jr. "Bine că au fost trimise trupe folclorice sau câştigători ai festivalului de mărţişoare", a adăugat el.


în ce priveşte statutul său de reprezentant al Altar şi de iniţiator al proiectului de HCL, Teo Peter jr. spune că singura sa implicare este faptul că este membru în comisia care a analizat proiectul. "Reprezentăm Clujul de 20 de ani şi e prima dată când Clujul participă la un astfel de eveniment. Decizia (de a solicita finanţarea-n.red.) nu mi-a aparţinut mie, nu sunt un artist solo, ci managementului trupei. Nu e corect ce ni se întâmplă şi mă gândesc să-i cer managementului să retragă proiectul", a spus el.

Potrivit lui Teo Peter jr., managementul trupei este asigurat de Sonia Bercuci. Aceasta nu a răspuns la telefon până la ora redactării acestei ştiri, pentru a explica motivele solicitării de bani publici de la CL.

Amintim, trupa clujeană de rock Altar ar urma să reprezinte România la finala internaţională a Wacken Open Air din Germania, unde participă trupe rock din alte 26 de ţări din lume.
Comenteaza