Rockeri clujeni la Gurasada

Rockeri clujeni la Gurasada
Parcul Gurasada de lângă Deva a fost luat cu asalt de fanii muzicii rock, care au participat la Route 68 Summer Fest, eveniment aflat la prima ediţie. Peste 20 de trupe de pe scena rock, hip hop şi electro din România au cântat în faţa unui public numeros şi avid de muzică bună.

La 30 km de municipiul Deva, pe platoul Parcului Gurasada, depozit de muniţie dezafectat, a demarat în trombă pentru prima oară Route 68, un festival de muzică live cu un line-up preponderent autohton. La cele două scene ridicate, mainstage şi underground stage, s-au aliniat trupe şi artişti ca Viţa de Vie, Luna Amară, Alternosfera, Guess Who, Implant pentru Refuz, Blazzaj, Echo, Suie Paparude, Byron şi Targ3t. La underground stage, 20 Dj au mixat beat-uri pentru fanii muzicii electronice. În cadrul concertului susţinut la Deva, formaţia clujeană Luna Amară i-a avut ca invitaţi pentru piesa "Loc Lipsă" pe Vita, vocalul trupei Implant pentru Refuz, şi pe Ionuţ Morar, vocalul trupei Skullp, un alt proiect muzical la început de drum. Mihai Şarlea, vocalul trupei clujene Front, a fost chemat pe scenă de cei de la Luna Amara pentru a interpreta împreună piesa "Hapinness Provider".

Deşi vremea ploioasă nu a ţinut cu organizatorii, numărul participanţilor a fost peste aşteptări, în total fiind vândute în jur de 1.200 de bilete. "În acele condiţii atmosferice a fost exceptional că au venit atâţia oameni, feedbackul a fost foarte fain din partea publicului şi mai mult ca sigur că se va face şi o a doua ediţie. Practic, fest-ul a avut menirea să pună pe harta festivalurilor de vara încă un eveniment în vestul ţării", a spus Adrian Uritescu, stage manager la Route 68.

 

 

Comenteaza