Cuplu de români, mai ceva ca mafia în Sicilia: Viol în grup, vătămare corporală. Agresiunile, filmate cu telefonul

Cuplu de români, mai ceva ca mafia în Sicilia: Viol în grup, vătămare corporală. Agresiunile, filmate cu telefonul

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova, relatează ANSA

Un bărbat de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă o tânără moldoveancă.

Potrivit autorităților din Catania, tânăra din R. Moldova a ajuns în Sicilia la sfârșitul anului 2023. Era în căutarea unui loc de muncă atunci când i-a întâlnit pe cei doi români stabiliți în mica localitate Bronte din apropiere de Catania, care i-au oferit găzduire, în schimbul căreia tânăra trebuia să se ocupe de treburile casnice și de copiii cuplului.

Primele săptămâni în casa cuplului de români au fost pașnice, dar comportamentul acestora s-a schimbat brusc și au început să o bată pe tânăra moldovească și să o agreseze sexual, o parte dintre incidente fiind filmate cu telefonul mobil de către soție.

Moldoveanca a reușit, la un moment dat, să-și alerteze o rudă din țară, care a anunțat telefonic autoritățile din Italia. Astfel, polițiștii din Catania, coordonați de procurorul Sebastiano Ardita, au început o anchetă pentru suspiciuni de sechestrare de persoane și agresiune sexuală. Echipa operativă care a descins în casa românilor a găsit-o pe femeia din Moldova cu urme de violență, inclusiv o fractură la claviculă, aceasta fiind dusă la spital.

Polițiștii au descoperit în telefonul româncei trei filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra. Cei doi soți au fost arestați pentru maltratare, vătămare corporală și violență sexuală în grup. Bărbatul a fost încarcerat, în timp ce soția lui a fost plasată ulterior în arest la domiciliu, cu obligația de a purta brățară electronică, a transmis rotalianul.com

Comenteaza