Video România! Momentul în care un cântăreț de manele este huiduit la concertul Coldplay

România! Momentul în care un cântăreț de manele este huiduit la concertul Coldplay

Un cântăreț de manele a fost invitat să cânte alături de solistul trupei, iar publicul l-a huiduit. Este vorba despre cântărețul Babasha, care este acum numărul 1 în trending pe YouTube România. Cântărețul de manele a spus, într-un clip postat pe TikTok, că nu se aștepta să fie „atât de rău”.

 

Înainte de a-l invita pe scenă, solistul trupei Coldplay a spus că l-a ales după ce l-ar fi auzit cântând zilele acestea pe stradă.

„Vreau să spun ceva. Când am aterizat ieri, bine, acum două zile, am hoinărit pe străzi și l-am auzit pe acest om cântând, atât de frumos, pe stradă. Apoi m-am uitat pe topurile de muzică din România și am fost impresionat, pentru că sunt atât de mulți artiști minunați. Poate nu înțelegeți ce fel de oameni aveți în România, este incredibil”, a spus Chris Martin.

Trupa britanică a publicat miercuri pe contul său de Instagram un videoclip cu unul dintre artiştii stradali de pe Lipscani, care cânta „Caruso” de Lucio Dalla. Momentul din mijlocul concertului s-a viralizat rapid și a stârnit foarte multe comentarii din partea spectatorilor nemulțumiți.

După concert, Babasha a postat un clip pe TikTok în care a explicat cum a ajuns să cânte pe scenă cu Coldplay și a spus că se aștepta la reacții mixte, dar nu „să fie chiar atât de rău”. „Pentru cine nu știe, cei de la Coldplay au vrut să facă un moment cu un artist român pentru concertul lor. Ei s-au uitat în topuri muzicale și m-au văzut pe mine. Ei personal i-au contactat pe impresarii mei. Nu știu câți dintre voi ați fi refuzat o astfel de oportunitate, pentru că vorbim despre un alt nivel și, indiferent de toate huiduielile din lume, tot aș fi acceptat, pentru că așa ceva este o dată în viață”, a spus cântărețul de manele.

 

Comenteaza