Românii blocaţi pe aeroport, în Egipt: Avionul care trebuia să ajungă la Cluj, reprogramat

Românii blocaţi pe aeroport, în Egipt: Avionul care trebuia să ajungă la Cluj, reprogramat
Avionul cu cei 148 de turişti blocaţi în Egipt, decolează vineri, din Hurghada către Cluj-Napoca, informează compania Blue Air.

Potrivit companiei, joi, în timpul rulajului la sol, a apărut o semnalizare la bordul charterului 0B9340, pe ruta Hurghada - Cluj-Napoca, iar pentru siguranţa pasagerilor, a fost luată decizia de a nu se decola.

Aeronava a fost verificată şi, până la finalizarea procedurilor, s-a decis ca pasagerii să fie duşi la un hotel. Aceştia au primit, pe toată perioada, asistenţă la sol, inclusiv mâncare şi băutură.

"În urma verificărilor efectuate de către personalul autorizat, s-a descoperit că semnalizarea era urmare a unui contact electric deficient. Avionul a fost eliberat pentru zbor şi urmează ca imediat după ce se va deschide aeroportul, atât aeronava cât şi cei 148 de pasageri să decoleze spre Cluj, se arată într-un comunicat de presă al Blue Air.

Din cauza restricţiilor de pe aeroportul din Hurghada, zborul a fost programat pentru decolare vineri, la ora locală 10:00.

 

loading...
Comenteaza