Rudele fetiţei de 2 ani găsită MOARTĂ ar fi încercat să conducă anchetatorii pe piste greșite / Datorii la cămătari

Rudele fetiţei de 2 ani găsită MOARTĂ ar fi încercat să conducă anchetatorii pe piste greșite / Datorii la cămătari

Apar noi detalii din cazul Raisei, fetița de doi ani și jumătate din Dolj, găsită marţi, 28 mai, moartă pe câmp, la doar câteva sute de metri de locuinţă. Copila fusese dată dispărută. 

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, mai ales că, potrivit surselor din anchetă, rudele Raisei ar fi încercat să conducă anchetatorii pe piste greșite.

"Am fost induși în eroare în urma informaţiilor pe care le-am primit. Problema a fost până când ne-au lăsat să intrăm să începem să căutăm corect conform protocolului canin", a spus Liviu Ionescu, Centrul Naţional de Educare Canină, potrivit stiripesurse.ro

Mai mult, părinţii Raisei, care sunt acum la muncă în Spania, au declarat că au fost amenințați de mai multe ori cu moarte de cămătari. Ar avea datorii mari la ei şi se tem că au acţionat acum ca să-i sperie să plătească. Este una din pistele pe care le au şi anchetatorii după ce au vorbit cu părinţii.

Potrivit unor surse din anchetă, o cameră de supraveghere a surprins momentul când fetița a intrat în casă, dar nu şi momentul când iese din locuinţă. Pe de altă parte, în spatele casei nu există gard. Trupul neînsuflețit găsit după o noapte de căutări prezenta urme de violență, așa că la scurt timp de la descoperirea macabră zona a fost împânzită de criminaliști.

Poliția a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, dar încadrarea ar putea fi schimbată în funcție de rezultatul autopsiei. Urmează acum ca medicii legişti să afle cum a murit fetiţa şi ce i-a provocat acele urme de pe gât, pe care martorii spun că le avea atunci când a fost găsită.

Comenteaza