Video RUPE-ŢI PERMISUL! Pe roşu, ca pe verde, în intersecţia Bucureşti cu Paris din Cluj-Napoca: "Nenea instructor, ești bolnav psihic"

RUPE-ŢI PERMISUL! Pe roşu, ca pe verde, în intersecţia Bucureşti cu Paris din Cluj-Napoca: "Nenea instructor, ești bolnav psihic"
| Foto: captura video - Facebook Info Trafic Cluj-Napoca

O maşină cu însemne pentru instructor auto a tăiat marţi seara calea tuturor autovehiculelor la intersecţia străzilor Bucureşti cu Paris, din Cluj-Napoca. Şoferul a clălcat acceleraţia ca şi cum la semafor ar fi avut culoarea verde. Dar semaforul era roşu.

Filmarea cu titlul "Nenea instructor, ești bolnav psihic" a fost postată pe grupul de Facebook Info Trafic Cluj-Napoca de către un şofer care aştepta la culoarea roşie a semaforului din intersecţie. 

Un alt şofer care e posibil să fie chiar instructor auto a încălcat toate regulile de circulaţie marţi seara în intersecţia străzii Bucureşti cu Paris din Cluj-Napoca. 

Din dreapta venea troleul, din stânga alte maşini, iar la semafor avea roşu, dar maşina a traversat intersecţia ca şi cum ar fi avut verde la semafor. Un lucru e sigur, dacă şoferul e daltonist nu ar avea ce să caute la volan, iar dacă e doar "bolnav psihic" aşa cum scrie în postarea de mai sus, nici atât.

Comentariile la postarea cu pricina spun că acesta e doar unul dintre motivele pentru care avem atât de multe accidente: instructorii care se cred mai "tari ca sabia lui Zorro". "Zdrobea tot în el autobuzul, dacă se coordonau la timp", a scris cineva. 

Comenteaza