RUPE-ŢI PERMISUL: Trotuarele modernizate ale Căii Turzii, parkinguri pentru clujeni

RUPE-ŢI PERMISUL: Trotuarele modernizate ale Căii Turzii, parkinguri pentru clujeni
Tot mai mulţi şoferi ajung să se creadă regii parcărilor şi aleg, de nenumărate ori, să ignore regulile de circulaţie şi să-şi parcheze autoturismul unde le taie capul. Aşa a procedat şi clujeanul “amendat” de ziuadecj.ro astăzi, care a blocat, fără prea multe ezitări, trotuarul unei artere modernizate recent în Cluj.

"Maşina pe trotuar, pietonii pe stradă" ar putea deveni un motto pentru mulţi dintre conducătorii auto din Cluj. Şoferul autoturismului din fotografie a uitat, vineri, ce înseamnă reguli de circulaţie sau respect pentru pietoni şi s-a decis să îşi parcheze maşina direct pe trotuarul uneia dintre cele mai circulate artere din oraş. Acesta nu s-a gândit nicio secundă la pietonii pe care i-a pus în dificultate sau la faptul că modul său de a parca poate produce incidente grave.

Un clujean a sesizat pe domnuleprimar.ro faptul că de când s-a reabilitat una dintre cele mai importante artere din Cluj, numărul celor care parchează neregulamentar au crescut considerabil.

"De când s-au facut trotuarele pe Calea Turzii maşinile parcheaza pe trotuar nestingherite. Ce putem face sa putem trece cu cărucioarele? Chiar trebuie să ne riscam din nou viaţa şi să mergem pe şosea? De când e strada asfaltată se merge şi cu peste 100 la ora. Va rog mai staţi şi cu radarul prin zonele cu blocuri", scrie acesta.

Dacă ai surprins şi tu un şofer cu tupeu, care a parcat neregulamentar, trimite-ne imaginile pe adresa de email redactie@ziuadecj.ro sau postează-le pe pagina noastră de Facebook.

Rupe-ţi permisul e o campanie ziuadecj.ro. Dacă parchezi maşina neregulamentar, te taxăm la noi în ziar :)

 

Comenteaza