Rupe-ţi permisul! Cu maşina şi motocicleta în mijlocul trotuarului

Rupe-ţi permisul! Cu maşina şi motocicleta în mijlocul trotuarului
Seria de articole din rubrica "Rupe-ţi permisul!" îi încurajează pe tot mai mulţi clujeni să ne trimită imagini cu maşinile unor şoferi cu tupeu.

Un cititor ne-a trimis o fotografie cu o maşină parcată pe trotuar, care încurca pietonii şi îi obliga să treacă pe şosea. Unii se mai putea strecura, dar mamele cu copii sau bătrânii cu cadru cu siguranţă că nu puteau să treacă.

"Apreciez initiaţiva dumneavoastră de a publica poze cu toţi nesimţiţii care parchează pe unde le trece prin cap. O susţin mai departe trimiţând o poză făcută ieri, în jurul orei 17:30, pe Calea Turzii. Acum trotuarele sunt destul de mari să poată urca maşinile sus. O să fie o plăcere să cobor cu căruciorul pe şosea, exact cum am făcut ieri. Mulţumiri atât proiectanţilor, cât şi celor care vor parca în curând pe noile locuri de parcare gratuite, puse la dispoziţie de primărie - trotuarele de pe Calea Turzii", ne-a scris Bogdan.

Se pare că nu doar maşinile, ci şi motocicletele sunt lăsate cu nepăsare în mijlocul trotuarului. Ai spune că motocicleta din imagine a fost parcată strategic, astfel încât pietonii să stea la rând şi să treacă pe trotuar în şir indian.

În cazul în care aţi surprins şi Dvs. şoferi cu tupeu, puteţi să ne trimiteţi imaginile pe adresa de email redactie@ziuadecj.ro sau să le postaţi pe pagina noastră de Facebook. 

Rupe-ţi permisul e o campanie ziuadecj.ro. Dacă parchezi maşina neregulamentar, te taxăm la noi în ziar :) 

 

 

Comenteaza