News alert Video S-a răsturnat cu un utilaj pe o pantă abruptă de pe Frunzişului. A rămas încarcerat

S-a răsturnat cu un utilaj pe o pantă abruptă de pe Frunzişului. A rămas încarcerat

Două autospeciale de descarcerare, un echipaj de terapie intensivă și o motocicletă SMURD au intervenit pentru a elibera o persoană prinsă în cabina unui utilaj răsturnat pe o coastă abruptă de pe strada Frunzișului din municipiul Cluj-Napoca.

"Incidentul s-a întâmplat în momentul în care autogrederul efectua manevre pentru depozitarea unor materiale. Persoana a rămas încarcerată în cabina utilajului, mâna dreaptă fiind prinsă între cabină și scaunul acesteia, provocându-i o fractură deschisă la braţ și un traumatism cranian ușor, dar a rămas în stare de conștiență. A fost necesară asigurarea utilajului în vederea stabilizării pe timpul operațiunilor de salvare. Au fost transportate toate echipamentele pentru descarcerare la o diferență de nivel de aproximativ 10 metri, unde se desfășurau operațiunile de intervenție. S-au folosit cilindrii hidraulici cu mare atenție pentru îndepărtarea fiarelor care țineau captiv bărbatul, toate executate cu mare atenție pentru a nu destabiliza utilajul răsturnat", transmite ISU Cluj.

Bărbatul a fost scos din maşină de pompieri, preluat de SMURD şi stabilizat și ulterior transportat la spital în stare de conștiență.

Comenteaza