S-a redeschis pârtia de la Feleacu

S-a redeschis pârtia de la Feleacu
După două săptămâni de pauză din cauza temperaturilor ridicate, pârtia Teleschi Arena îi aşteaptă pe clujeni la distracţie pe zăpadă.

După o iarnă în care pârtia aducea zilnic 1.500 de pesoane în timpul săptămânii şi aproximativ 4.000 de oameni în weekend, administratorii obiectivului au fost nevoiţi să oprească activitatea din 7 februarie. “A fost prea cald afară. Nici măcar tunurile de zăpadă nu puteau funcţiona, din cauză că au nevoie ca afară să fie de la minus 3 grade în jos. Abia acum s-a ajuns iar la aceasta şi aşa am hotărât să repunem instalaţiile în funcţiune”, a explicat Georgeta David, contabila firmei care administrează obiectivul. “Au sunat mulţi oameni să ne întrebe când redeschidem. În acest an am avut mai mult public ca niciodată, am fost şi noi surprinşi. Probabil nu mai au bani să îşi petreacă weekendurile în afara Clujului, să plătească pentru cazare, şi atunci au preferat să iasă la schi la un pas de oraş”, a apreciat contabila.

 

Pensiunea din stânga pârtiei a fost mereu ocupată în această iarnă la fiecare sfârşit de săptămână, turiştii venind la Cluj chiar şi din Ungaria sau de la Bucureşti. Încălzirea neaşteptată a vremii le-a dat peste cap administratorilor pârtiei de la Feleacu şi planul de a organiza aici Serbările Zăpezii. “Am vrut să facem o sărbătoare adevărată, cu concursuri şi concerte, dar nu s-a mai putut. Vom organiza de 8 martie un eveniment, cu muzică populară şi mâncăruri tradiţionale la restaurantul pensiunii. Sperăm să avem vreme bună de schi măcar până în prima săptămână a lunii martie. Încă se mai pot face cursuri de schi, un set complet de 10 cursuri costând 400 de lei. Am avut foarte mulţi copii care le-au urmat în această iarnă”, a mai spus Georgeta David.

 

Comenteaza