News alert S-a urcat băut la volan deşi avea permisul suspendat, a lovit o altă maşină şi a bătut o femeie care filma incidentul

S-a urcat băut la volan deşi avea permisul suspendat, a lovit o altă maşină şi a bătut o femeie care filma incidentul

Bărbatul a ajuns după gratii în aceeaşi zi, după ce poliţiştii din Câmpia Turzii au dispus reţinerea sa pentru 24 de ore. Şoferul este acuzat de comiterea mai multor infracţiuni la regimul rutier, dar şi pentru lovire.

Poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Câmpia Turzii au dispus, miercuri, reţinerea pentru 24 de ore a unui bărbat de 35 de ani, din Tritenii de Sus, judeţul Cluj, pe care îl cercetează pentru comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului, conducerea unui vehicul având dreptul de a conduce suspendat, dar şi sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire.

În jurul orei 03:40, bărbatul conducea un autoturism pe D.C. 58, pe raza localităţii Pădureni, când a acroşat o altă maşină care circula regulamentar din sens opus. În ciuda accidentului, bărbatul și-a continuat drumul spre asă, fiind urmărit de celălalt șofer. În momentul în care a intrat în curtea imobilului în care locuiește, bărbatul a acroșat din nou același autoturism.

În timpul discuţiilor, cel în cauză ar fi exercitat violenţe fizice faţă de o femeie de 50 de ani, din municipiul Turda, care se afla în apropiere și filma incidentul cu telefonul mobil, susţin poliţiştii.

Anchetatorii sosiţi la faţa locului au stabilit că bărbatul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, având o concentraţie de peste 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, acesta avea suspendat dreptul de a conduce. Bărbatul a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost prelevate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, conducerea unui vehicul având dreptul de a conduce suspendat şi lovire sau alte violenţe, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.                              

Comenteaza