S-au suit băuţi la volan şi au făcut poc. Acum sunt cercetaţi pentru infracţiuni rutiere

S-au suit băuţi la volan şi au făcut poc. Acum sunt cercetaţi pentru infracţiuni rutiere
Doi conducători auto aflaţi sub influența alcoolului au fost implicați joi în accidente rutiere. Din fericire, acestea au fost soldate doar cu pagube materiale.

În jurul orei 15:50, Poliția a fost sesizată cu privire la faptul că pe varianta ocolitoare Cluj-Napoca Est, pe raza comunei Apahida, un conducător auto a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a părăsit partea carosabilă.

Deplasându-se la fața locului, polițiștii au identificat că la volanul autoturismului se afla un clujean de 44 de ani. În urma testării cu aparatul etilotest, s-a constatat că acesta se afla sub influența alcoolului.

"În baza celor constatate, conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge", a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj.

Două ore mai târziu, în jurul orei 17:40, poliţiştii rutieri din cadrul Poliției municipiului Câmpia Turzii au depistat, pe strada Nicolae Titulescu din localitate, un bărbat de 46 de ani care fusese implicat într-un accident rutier soldat cu pagube materiale. În acest caz şoferului i-au fost recoltate mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În cauze, poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal. 

Comenteaza