Salina Turda, “magnet” pentru producţia de videoclipuri VIDEO

Salina Turda, “magnet” pentru producţia de videoclipuri VIDEO
N-a ajuns vedetă în cel mai nou film Batman, dar a ajuns fundal în multe şedinţe foto sau videoclipuri.

Reabilitată cu milioane de euro, Salina Turda este căutată de vedete care vor să facă videoclipuri futuriste sau şedinţe foto spectaculoase. Trupa Mandinga, cea care va reprezenta România la ediţia din acest an a Eurovision, e doar una dintre ele.

"Noi am fost la Salina Turda la începutul lunii septembrie, anul trecut", spune Alexandru Burcea, unul dintre membrii trupei, pentru ziuadecj.ro. Shooting-ul a fost realizat de Edward Aninaru şi echipa sa. "Când ne-am propus să facem şedinţa foto, Salina Turda a fost primul nostru gând", completează şi Marius "Chupi" Ciupitu. "Ştiam că arată bine, dar am fost de-a dreptul surprinşi când am văzut cum arată în realitate", completează el.

În mod normal, exceptându-i pe turişti, pentru a filma sau fotografia în Salină e nevoie de aprobări speciale din partea administraţiei. "Despre asta nu avem foarte multe informaţii, pentru că noi nu ne-am ocupat de acest aspect, dar, din câte ştiu, nu a fost un proces anevoios", spune solista Elena Ionescu.

ziuadecj.ro a cerut din partea administraţiei Salinei încă din urmă cu două săptămâni lista vedetelor care au făcut videoclipuri sau şedinţe foto în Salina Turda. Răspunsul a venit după multe insistenţe şi este de departe incomplet: "După redeschiderea Salinei, în urma lucrărilor de amenajare şi modernizare, artiştii care au filmat videoclipuri video în salină sunt DJ Sava, Byron şi Hotel FM", spune directorul economic Gabriela Sălăgean. De ce alte trupe, cum ar fi Mandinga, au fost omise din tabel? "Am făcut lista din amintiri", recunoaşte directorul Ovidiu Mera. "Mulţi vin în Salină ca turişti, nu ştim noi ce fac", spune el.

 

Vezi videoclipul piesei DJ Sava & Raluka - I like the trumpet

Etichete
Comenteaza