Update Salvamontiştii și jandarmii caută un bărbat plecat după ciuperci, care a dispărut după ce grupul său s-a întâlnit cu un urs

Salvamontiştii și jandarmii caută un bărbat plecat după ciuperci, care a dispărut după ce grupul său s-a întâlnit cu un urs
| Foto: digi24.ro

Salvamontişti şi jandarmi caută a unui bărbat plecat după ciuperci în zona de pădure a localităţii Ponorâta, din judeţul Maramureş.

UPDATE:  Bărbatul de 55 de ani dat dispărut după ce s-a speriat de un urs la cules de ciuperci a fost găsit acasă, el fiind căutat de mai multe echipe de salvatori, a informat, duminică, directorul Serviciului Public Judeţean (SPJ) Salvamont Maramureş, Dan Benga.

Știrea inițială: Potrivit persoanei care a semnalat dispariţia bărbatului, membrii grupului cu care acesta era în pădure au fugit după ce s-au întâlnit cu un urs, bărbatul căutat s-a dus într-o râpă, iar ursul s-a îndreptat în aceeaşi direcţie, scrie News.ro.

”Actiune de căutare - salvare a SPJ Salvamont Maramures in zona de padure a localitatii Ponorâta, jud Maramures ptr gasirea unui bărbat de 55 ani plecat dupa ciuperci, disparut din grupul din care facea parte de mai bine de 2 ore si jumatate si care nu are tel mobil la el”, anunţă duminică dimineaţă Salvamont Maramureş.
 
Persoana care a sunat pentru a semnala dispariţia bărbatului spunea ca grupul aflat la ciuperci s-a intalnit cu un urs, s-au speriat si au fugit, iar bărbatul căutat acum de echipele de salvare s-a indreptat spre o râpă, directie in care a luat-o si ursul, conform salvamontiştilor, care precizează că aceste informaţii nu pot fi verificate.

O echipa a SPJ Salvamont Maramures impreuna cu o echipa de la ISU Maramures si cu jandarmi din cadrul IJJ Maramures au plecat in zonă pentru cautarea barbatului.

Comenteaza