Sărbătoarea Luminaţiei, vegheată de poliţişti

Sărbătoarea Luminaţiei, vegheată de poliţişti
Peste 400 de poliţişti se vor afla în stradă, suplimentar faţă de dispozitivul curent, pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică cu prilejul Luminaţiei.

Poliţiştii care vor acţiona suplimentar faţă de cei care se află în dispozitivul curent de ordine şi siguranţă publică vor avea ca prioritate prevenirea şi descurajarea oricăror evenimente care ar putea afecta liniştea cetăţenilor şi vor interveni rapid la sesizările cetăţenilor.

Ei se vor afla în zonele cu aflux mare de persoane, în proximitatea lăcaşurilor de cult sau de desfăşurare a manifestărilor publice circumscrise acestei sărbători.

Pe principalele artere de circulaţie și pe drumurile cunoscute cu trafic intens în mediul urban şi rural, poliţiştii de la rutieră vor acţiona pentru menţinerea fluenţei şi prevenirea producerii unor evenimente grave, în general a celor generate de excesul de viteză. De asemenea, în zona lăcaşurilor de cult și a cimitirelor, aceștia vor acționa pentru asigurarea fluenţei traficului auto şi pietonal.

Comenteaza