Video Șarpe de un metru și jumătate, capturat în Mănăștur

Șarpe de un metru și jumătate, capturat în Mănăștur
| Foto: captură video

Reptila de aproximativ un metru și jumătate a fost capturată de jandarmii clujeni pe o stradă din cartierul Mănăştur al municipiului Cluj-Napoca.

Potrivit reprezentanților Jandarmeriei Cluj, un şarpe apărut în apropierea unui imobil din cartierul Mănăștur din Cluj-Napoca a fost capturat și relocat în habitatul acestuia de către jandarmii și voluntarii din cadrul Organizației pentru Protecția Mediului și Combaterea Braconajului.

Duminică seara, în urma unui apel la numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112, un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj a fost anunţat de către dispeceratul unităţii cu privire la faptul că o persoană a zărit un şarpe de aproximativ un metru şi jumătate de culoare gri, încolăcit pe gardul din faţa unui imobil din cartierul Mănăştur.

Jandarmii clujeni au plecat spre locul indicat, unde cu ajutorul materialelor din dotare, au reuşit să captureze musafirul nepoftit.

Dată fiind relația de colaborare dintre Inspectoratul de Jandarmi Județean Cluj cu Organizația pentru Protecția Mediului și Combaterea Braconajului (OPMCB), jandarmii au luat legătura cu reprezentantul acestei asociații, în vederea relocării şarpelui în habitatul lui, departe de zona locuită”, au transmis aceștia.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza