Saxofonul, pasiunea neștiută a „omului” Alin Tișe. Șeful CJ Cluj nu exclude prezența la Untold: „Mie mi-ar plăcea și cred că m-aș descurca”

Saxofonul, pasiunea neștiută a „omului” Alin Tișe. Șeful CJ Cluj nu exclude prezența la Untold: „Mie mi-ar plăcea și cred că m-aș descurca”
| Foto: Petrecerea de final de an 2023 a angajaților CJ Cluj

Înainte de a fi politician, Alin Tișe este om. Ca fiecare dintre noi, liderul forului administrativ județean clujean are diverse pasiuni și modalități de relaxare sau de petrecere a timpului liber.

Președintele Consiliului Județean Cluj a dezvăluit că, marea sa pasiune, pe lângă mixatul muzicii, este cântatul la saxofon, de unde ia deja lecții de la specialiști de ani de zile.

Muzica este o pasiune mai veche de-a mea. Pentru mine a fost și este o formă de relaxare. După o perioadă și zile în care ești aglomerat și ai multe probleme, fiecare om cred că are nevoie de un mod de a se relaxa. Viața noastră nu este doar despre școli, spitale, drumuri, certuri sau politică. Cred că viața noastră are nevoie și de chestiuni mult mai simple. Din păcate, oamenii uită că sunt și chestiuni simple care îi fac fericiți. Pentru mine muzica este modul în care mă relaxez și mă simt fericit. Cât de performant sunt aici, asta pot spune cei care m-au urmărit.

Să știți că nu este singura mea pasiune. Pasiunea mea cea mai mare, și la care lucrez, nefiind încă atât de bun să fac asta public, este saxofonul. Este o pasiune mult mai veche decât mixatul muzicii. Fac de mulți ani meditații. Încerc să fiu foarte bun. Deja cânt în fața oamenilor apropiați, dar nu la modul în care mi-aș dori. Am apelat la specialiști, la oameni care au școala asta. Am făcut cursuri pentru ambele: saxofon și mixat. Nu fac asta după ureche. Pasiunea există, dar, în opinia mea, trebuie să înveți corect. Când voi considera eu că voi putea cânta oamenilor, voi face asta”, a afirmat, la o emisiune locală, Alin Tișe.

Șeful CJ Cluj a fost întrebat, mai în glumă, mai în serios, dacă îl vedem la Untold la vară: „Asta nu știu. Unii oameni ar putea spune că este o politizare a evenimentului. Cred că din punct de vedere al pregătirii, eu o să fiu pregătit pentru asta. De ce nu?! Nu zic nu. Cred că mi-ar plăcea. Dacă aș reuși să și fac oamenii fericiți jumătate de oră, o oră ascultând, pentru mine ar fi cea mai mare satisfacție”, a declarat Tișe.

Amintim, după ce a făcut pe DJ-ul la petrecerea angajaților forului administrativ județean de final de an, Alin Tișe a „recidiviat” la party-ul de Ziua Femeii.

Comenteaza