Scandal în familie, la Cluj. Şi-a bătut soţia şi a vrut să dea foc casei

Scandal în familie, la Cluj. Şi-a bătut soţia şi a vrut să dea foc casei
| Foto: arhivă

Un bărbat din Dezmir a fost arestat şi, ulterior, pus sub control judiciar, după ce şi-a bătut soţia şi a ameninţat că dă foc casei.

Potrivit poliţiştilor, vineri, 8 februarie, în jurul orei 09:30, oamenii legii au intervenit, în Dezmir,  pentru aplanarea unui scandal în familie. În urma unui conflict spontan, un bărbat în vârstă de 49 de ani și-ar fi agresat soția – o femeie, de 44 de ani.

În urma celor constatate, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului, printre măsurile impuse fiind și aceea de a părăsi locuința comună și a nu se apropia de această adresă.

Ulterior, în jurul orei 22:45, polițiștii au fost sesizați pentru a interveni din nou la adresa celor doi soți. În curtea locuinței, a fost depistat bărbatul care avea asupra lui un recipient cu combustibil, afirmând că va incendia locuința. Polițiștii l-au imobilizat și l-au condus la sediul unității de poliție.

Bărbatul a fost reținut de poliţişti pentru 24 de ore, iar, ulterior, la data de 9 februarie, procurorii au dispus față de acesta măsura controlului judiciar pentru 60 de zile. Cercetările continuă în acest caz.

 

Comenteaza