Scandal într-o parcare din Turda. O șoferiță a fost bătută de un bărbat

Scandal într-o parcare din Turda. O șoferiță a fost bătută de un bărbat

Un scandal a avut loc, în cursul zilei de astăzi, în parcarea unui magazin din Turda. O femeie a fost agresată fizic.

Polițiștii din Turda au fost sesizați, în jurul orei 13:00, despre un incident care ar fi avut loc în zona unei societăți comerciale.

“La fața locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat, în vârstă de 48, care îndruma conducătorul unui autoturism pentru a ieși din parcare, ar fi fost acroșat de un alt autoturism, condus de o femeie, în vârstă de 33 de ani, în cursul unei manevre de mers înapoi” a transmis IPJ Cluj.

În urma acestui eveniment, bărbatul s-a înfuriat și ar fi lovit cu pumnii geamul portierei autoturismului în care se afla femeia, pe urmă a lovit-o pe aceasta în zona feței.

Polițiștii au intervenit pentru a aplana conflictul. Conducătoarea auto și bărbatul în cauza au fost testați cu aparatul etilotest, iar în ambele cazuri rezultatele au fost negative.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Bărbatul a fost preluat de un echipaj medical și transportat la spital pentru îngrijiri medicale, potrivit polițiștilor.

Comenteaza