Scandal la audierea denunţătorului ofiţerului Curt. A semnat cu degetul pentru că nu ştie să scrie

Scandal la audierea denunţătorului ofiţerului Curt. A semnat cu degetul pentru că nu ştie să scrie
Gabor Gabor, denunţătorul comisarului şef Mihai Curt-Iosip de la IPJ Cluj, a fost audiat astăzi la Curtea de Apel Cluj, unde a avut o izbucnire nervoasă în momentul în care judecătorul l-a întebat dacă este sau nu informator al Poliţiei.

"Am fost comunist şi aşa am rămas", a găsit să răspundă Gabor Gabor la întrebarea judecătoarei Monica Rodina. Enervat, Gabor a spus că nu înţelege de ce i se pune această întrebare şi a fost cu greu liniştit pentru reluarea audierii. Acesta a negat că este informator al Poliţiei şi a sfidat regulile de conduită în faţa unui magistrat aflat în şedinţă de judecată. La finalul unei declaraţii, în care l-a acuzat pe ofiţerul Curt că i-a promis că îi va rezolva recuperarea şi înmatricularea maşinii pe care a cumpărat-o şi Poliţia a reţinut-o ca fiind furată, Gabor Gabor a semnat cu degetul înmuiat în tuş, pentru că este analfabet.

Promisiunea lui Curt s-ar fi făcut contra unei sume de bani, care, potrivit lui Gabor, se ridică la 9.000 de euro. Asta în condiţiile în care maşina a fost cumpărată de acesta cu 7.800 de euro. Pe de altă parte, poliţistul, aflat în arest preventiv, susţine că este vorba de un împrumut de 1.000 de euro, care, cu dobânda practicată de cămătar, a ajuns la suma de 3.000 de euro, bani pe care i-a şi returnat lui Gabor. Curt a explicat că s-a împrumutat de la Gabor pentru că acesta era informatorul său şi se cunoşteau de zece ani.

Etichete
Comenteaza