SCANDAL pe Piezișă! Trei tineri reținuți după ce au bătut fără milă un bărbat

SCANDAL pe Piezișă! Trei tineri reținuți după ce au bătut fără milă un bărbat
| Foto: someseanul

Trei tineri cu vârste cuprinse între 16 și 20 de ani din județul Cluj, au fost reținuți și cercetați pentru agresiune și tulburarea odinii publice.

La data de 4 februarie, în jurul orei 05.00, aflați pe strada Piezișa, cei trei ar fi agresat fizic un bărbat de 35 de ani.

"În urma activităților desfășurate, polițiștii au identificat grupul în cauză, format din doi tineri, o minoră de 16 ani și o femeie de 38 de ani, din Florești. Față de trei dintre aceștia a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore. Femeia de 38 de ani este bănuită de instigare la comiterea faptelor, fiind astfel efectuate cercetări pentru infracțiunea de instigare publică", a transmis IPJ Cluj.

Reamintim faptul că la data de 8 februarie, polițiștii clujeni au dispus reținerea unui alt bărbat, de 32 de ani, cercetat în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

"În cursul nopții de 28/29 ianuarie a.c., bărbatul ar fi încercat să intre într-un local de pe strada Piezișă din Cluj-Napoca, având asupra sa un obiect contondent, manifestând un comportament agresiv, motiv pentru care a fost împiedicat de agenții de pază să pătrundă în local. În baza probatoriului administrat, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, iar ulterior a fost prezentat instanței care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile", au mai spus oamenii legii.

Totodată, polițiștii din Cluj-Napoca recomandă persoanelor care frecventează Strada Piezișa să evite consumul excesiv de alcool și implicarea în conflicte.

Comenteaza