Video Scene de groază la o fermă! Câine spânzurat, animale în putrefacție și condiții greu de imaginat

Scene de groază la o fermă! Câine spânzurat, animale în putrefacție și condiții greu de imaginat
| Foto: Facebook / OPMCB

Scene înfiorătoare au fost filmate la o fermă de animale.

Organizația pentru Protecția Mediului și Combaterea Braconajului (OPMCB) a postat pe rețelele de socializare un videoclip filmat de un cetățean care a dezvăluit condițiile greu de imaginat de la o fermă de animale despre care cel care a realizat filmarea susținea că s-ar afla lângă Gherla, județul Cluj, dar care, potrivit unor informații ulterioare, s-ar afla de fapt în județul Bihor.

În videoclip se poate observa un câine spânzurat de ușa unui hambar, iar înauntru sunt animale aflate în putrefacție, însă ferma pare mai degrabă una improvizată.

Atenție, urmează imagini care vă pot afecta emoțional!

"Nu știm dacă poliția animalelor a vizitat deja acel loc al morții, dar la cât îi știm de implicați, nu ne-ar suprinde să aflăm ca «nu au fost constatate nereguli» și că ar trebui să ne adresam DSV, primăriei, Poștei Romăne, Crucii Roșii, oricui, dar nu lor. Biroul pentru Protecția Animalelor este preocupat să descurajeze plângerile și voluntarii, nu pe cei care chinuie animalele… Asta ne arată de ceva timp, dar nu renunțăm",  au scris pe Facebook reprezentanții OPMCB.

Între timp, OPMCB a revenit, afirmând că "locația se pare că ar fi pe drumul între Târgușor și Sânmartin” (jud. Bihor - n.red.).

De asemenea, proprietarul unei ferme din comuna Fizeșu Gherlii, al cărui nume apare menționat în filmare, susține că numele lui a fost folosit cu rea intenție în clip, potrivit Gherlainfo.

"Regretăm dacă autorului clipului a produs acestă confuzie în mod intenționat. Noi am preluat-o și, din datele noastre, poliția a fost sesizată de către autorul filmului. Rămâne ca poliția să stabilească cu exactitate locul descris și să efectueze cercetări", au transmis cei de la OPMCB.

Comenteaza